Advertisement

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini Yurt Haberleri : Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı.

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini Yurt Haberleri : Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı.. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from cdnuploads.aa.com.tr
Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü.

Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Antalya Da Orman Yangini Son Dakika Guncel Haberler
Antalya Da Orman Yangini Son Dakika Guncel Haberler from img.gazetevatan.com
Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.

Son Dakika Haberler Antalya Da Yanan Ormanlar 13 Yilda Yeniden Yesermeye Basladi
Son Dakika Haberler Antalya Da Yanan Ormanlar 13 Yilda Yeniden Yesermeye Basladi from i4.hurimg.com
İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar